Je eerste stappen, je eerste woorden. Je eerste reis, en eerste liefde. Het begon bij vragen. Ontwikkeling begint bij nieuwsgierig zijn. Bij willen weten. Jouw wil is van jou. Die kunnen ze niet opleggen. Maar waar jouw wil is, is een weg. Wij? Wij willen helpen. Wij zijn Qurius.

Bij Qurius voeden we deze nieuwsgierigheid en helpen we jongeren om hun volledige potentieel te ontdekken en te bereiken. We bieden een breed scala aan diensten in zowel jeugdhulp als onderwijsondersteuning, altijd op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van elk individu te voldoen. Door een omgeving te creëren waarin positiviteit, verbinding en maatwerk centraal staan, streven we ernaar om jongeren de tools te geven die ze nodig hebben om een gelukkig en zinvol leven te leiden.

Waarom Qurius

Omdat we geloven in de unieke kracht en het potentieel van elke jongere. Bij Qurius staan we voor maatwerk, waarbij we altijd uitgaan van de individuele behoeften en talenten van de jeugd. We streven ernaar om een positieve omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt. Door verbinding te leggen tussen jongeren, ouders, scholen en gemeenten, zorgen we ervoor dat iedereen betrokken is bij het proces. Dit zorgt voor een sterke basis, die helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het opbouwen van vertrouwen.

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en zijn volledige potentieel te bereiken.

onze waarden

Maatwerk

Waar de oprechte nieuwsgierigheid van het individu is, daar is motivatie. De jeugd centraal, op zoek naar passende hulp.

Verbinding

Iedereen is anders, maar niemand kan het alleen. We gaan samenwerkingen aan en verbinden de jongeren met ouders, scholen, gemeenten en instellingen.

Positiviteit

We zetten de jeugd in hun kracht door te erkennen dat iemand een eigen wil heeft en te focussen op de kwaliteiten van het individu. Altijd met een positieve benadering.