Wil jij extra uitdaging?

Training
Papillon

Er valt veel te leren in de wereld. Vind je het leuk om te ontdekken en te leren? Heb je behoefte aan iets leuks, iets uitdagends, iets extra’s? Verdiep je dan tijdens het Papillon in verschillende onderwerpen.

Papillon

Qurius heeft een speciaal project ontwikkeld voor leerlingen uit groep 7 en 8 die naast het reguliere schoolwerk extra uitdaging zoeken. Tijdens dit project krijg je de gelegenheid om samen te werken met leerlingen die op hetzelfde niveau zitten en dezelfde brede interesses hebben. Een team van bevlogen docenten laat je kennismaken met allerlei interessante onderwerpen. Het lesaanbod is divers en omvat bijvoorbeeld filosofie, creatief schrijven, Noorse taal en cultuur, wiskunde, scheikunde, geschiedenis en cultureel erfgoed. Papillon biedt een cognitieve uitdaging en is geen dubbeling van de stof die je later op het voortgezet onderwijs zult krijgen.

Praktisch

Het project bestaat uit twee periodes van elk twaalf ochtenden. Na aanmelding worden de exacte data en tijden door jouw basisschool bekendgemaakt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden middels het inschrijfformulier op onze website. Qurius werkt samen met meerdere basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs. De leerkracht van de basisschool bepaalt of je kunt deelnemen aan het project en bespreekt dat met je ouders.

Op een andere manier aanmelden? Dat kan! Ben je onderdeel van een leergeldgezin of willen jullie als basisschool Papillon bekostigen voor jullie leerlingen. Stuur dan een bericht naar hallo@wijzijnqurius.nl.

Samenwerking

In Boxmeer biedt Qurius Papillon aan in samenwerking met het Elzendaalcollege. In Cuijk biedt Qurius Papillon aan in samenwerking met het Merletcollege. In Oss biedt Qurius Papillon aan in samenwerking met het Maaslandcollege.

Heb je een vraag?

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.