Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over Qurius.

Voor wie is Qurius?

Qurius is er  voor alle kinderen en jongeren tussen de 4 en 25 jaar oud met vragen op het  gebied van jeugdhulp en onderwijs.

Wat doet Qurius Jeugdhulp?

Qurius Jeugdhulp verzorgt onderzoek, behandeling en begeleiding voor leer- engedragsuitdagingen. We doen onder andere onderzoek naar ADHD, autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling, capaciteiten/intelligentie en dyslexie. Ook kun je denken aan breed psychologisch onderzoek. Daarnaast bieden wij begeleiding en behandeling bij leer- en gedragsvraagstukken. Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact op via hallo@wijzijnqurius.nl of 0485-520054. Kijk ook bij de Jeugdhulp pagina

Hoe kan ik mezelf afmelden?

Ben je ziek of kun je onverwachts niet komen? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator of onze receptie via 0485-520054

Opzeggen?

Wil je geen gebruik meer maken van onze dienst, stuur een e-mail naar de vestigingscoördinator of onze administratie via hallo@wijzijnqurius.nl. Met inachtneming van opzegtermijn.

Heb je vragen over een factuur?

Als je vragen hebt over een factuur neem dan contact op met onze administratie via hallo@wijzijnqurius.nl onder vermelding van het debiteur- en factuurnummer.

Hoe kan ik me aanmelden bij Qurius?

Vul het aanmeldformulier in. Of je kan vrijblijvend contact opnemen via hallo@wijzijnqurius.nl of 0485-520054.

Stond je vraag er niet bij?

Neem vrijblijvend contact op.