Met bijles krijg je leerstof onder de knie

Onderwijsondersteuning
Bijles

Heb je moeite met een vak en wil je graag specifieke begeleiding in de vorm van bijles? Qurius verzorgt bijlessen voor alle vakken en op elk niveau voor de onder- en bovenbouw van de middelbare school. Ook verzorgt Qurius bijles voor rekenen en taal voor leerlingen in het primair onderwijs. De bijlesdocent begeleidt je en leert je vaardigheden waarmee je het vak beter leert begrijpen.

Je krijgt gedegen uitleg en we kijken naar wat jij nodig hebt. Zo wordt een moeilijk vak toch weer leuk. Bovendien krijg je door onze heldere uitleg en persoonlijke begeleiding bij het maak- en leerwerk meer vertrouwen in jezelf. En dat is ook weer goed voor je cijfers!

Praktisch en handig

Bijles volg je minimaal één keer per week en een les duurt drie kwartier. Je werkt samen met een bijlesdocent aan een vak of een onderdeel van een vak. Je kunt bij Qurius ook in meerdere vakken bijles volgen.

Vragen?
Loek Claessens
Coördinator Onderwijsondersteuning

Online bijles volgen

Je kunt bij Qurius online bijles volgen via beeldbellen. Onze deskundige bijlesdocent zit dan niet naast jou, maar je ziet en hoort elkaar via de webcam op je computer. Op die manier is het mogelijk om, waar je ook woont, bijles te volgen. Het enige dat je nodig hebt voor online bijles is een computer of tablet met internetverbinding, een webcam en een microfoon.

Meer weten over bijles?

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.