Ik ben een kind

Je hoeft het niet altijd alleen te doen

Soms loop je even vast en soms is het gewoon fijn als iemand even meekijkt. Misschien vind je een bepaald vak op school lastig, heb je moeite om je huiswerk op orde te krijgen, of voel je je verlegen in sociale situaties.

Ik ben een ouder

Samen zorgen voor groei en veerkracht bij uw kind.

Heeft jouw kind een steuntje in de rug nodig op het gebied van onderwijs of jeugdhulp? Merk je dat gesprekken over school voor stress zorgen en de sfeer thuis beïnvloeden? Reageert je kind heftig op bepaalde situaties en ervaar je strijd over grenzen en gedrag? Of worstelt jouw kind met zichzelf?

Ik werk bij een school

Qurius als professioneel partner in het onderwijs

Als docent kan het voorkomen dat je tegen leerachterstanden, leer- of gedragsproblemen van je leerlingen aanloopt. In zulke situaties kan het nuttig zijn om een professionele partner te hebben die kan helpen.

Ik ben een verwijzer

Samen werken aan de beste jeugdhulp voor alle kinderen en jongeren

Qurius biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding voor leer- en gedragsuitdagingen. Diagnostiek omvat dyslexieonderzoek, intelligentieonderzoek maar ook breed psychologisch onderzoek. Daarnaast begeleiden en behandelen we gericht op didactisch ensociaal-emotioneel gebied.

Heb je een vraag?

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.