Heeft jouw kind een steuntje in de rug nodig?

Heeft jouw kind een steuntje in de rug nodig op het gebied van onderwijs of jeugdhulp? Merk je dat gesprekken over school voor stress zorgen en de sfeer thuis beïnvloeden? Reageert je kind heftig op bepaalde situaties en ervaar je strijd over grenzen en gedrag? Of worstelt jouw kind met zichzelf?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagingen die je als ouder kunt ervaren. Kinderen bevinden zich midden in hun ontwikkeling en hebben daarin soms extra begeleiding nodig. Bij Qurius bieden wij een steuntje in de rug en kunnen we helpen bij alle vragen over onderwijs en jeugdhulp. Of het nu gaat om huiswerkbegeleiding, opvoeding of ontwikkelingsproblemen: bij ons kun je terecht.

Wij geloven in maatwerk en persoonlijke aandacht. Samen met jou en je kind gaan we op zoek naar passende oplossingen. We bieden begeleiding en ondersteuning op een positieve en respectvolle manier, waarbij verbinding en vertrouwen centraal staan. Ben je benieuwd of wij iets voor je kind en jullie gezin kunnen betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.

ons verhaal

Waarom Qurius?

Omdat we geloven in de unieke kracht en het potentieel van elke jongere. Bij Qurius staan we voor maatwerk, waarbij we altijd uitgaan van de individuele behoeften en talenten van de jeugd. We streven ernaar om een positieve omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt.