Je hoeft het niet altijd alleen te doen

Soms loop je even vast en soms is het gewoon fijn als iemand even meekijkt. Misschien vind je een bepaald vak op school lastig, heb je moeite om je huiswerk op orde te krijgen, of voel je je verlegen in sociale situaties.

Toen je leerde lopen, stond je als een echte doorzetter steeds weer op om het nog eens te proberen en dit ga je nu onder deskundige begeleiding weer doen. Qurius kijkt samen met jou wat jij nodig hebt. Kies je voor onderwijsondersteuning, dan kun je bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding volgen.

Heb je last van faalangst? Wil je leren hoe je assertiever wordt? Of wil je weten of je dyslexie hebt? Qurius is van alle markten thuis, zowel op het gebied van onderwijsondersteuning als in jeugdhulp. Samen gaan we de uitdaging aan.

Wat wil jij?

ons verhaal

Waarom Qurius?

Omdat we geloven in de unieke kracht en het potentieel van elke jongere. Bij Qurius staan we voor maatwerk, waarbij we altijd uitgaan van de individuele behoeften en talenten van de jeugd. We streven ernaar om een positieve omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt.