Huiswerkbegeleiding bij Qurius

Onderwijsondersteuning
Huiswerkbegeleiding

Durf jij toe te geven dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het maken en leren van je huiswerk?Vallen je cijfers steeds tegen, ondanks dat je zo je best doet? Wil je graag leren hoe je moet leren? Dan ben je bij Qurius aan het juiste adres. Wij verzorgen gedegen huiswerkbegeleiding op onze locaties én online.

Leerling staat centraal

Bij Qurius sta jij als leerling centraal. Als je binnenkomt, bespreken we eerst hoe het op school was. Daarna maken we een individuele planning en ga je aan de slag met het leer- en maakwerk onder begeleiding van deskundige huiswerkcoördinatoren.

Studievaardigheden

Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je zelfstandig plannen, samenvatten en mindmaps maken. Onze coördinatoren geven uitleg en helpen je om je schoolwerk tot een succes te maken. Tijdens de begeleiding kun je vragen stellen en je werk laten overhoren, zodat de focus ligt op wat jij nodig hebt.

Fijne leer- en werkomgeving

Op onze locaties hebben we speciale ruimtes voor huiswerkbegeleiding waar je in alle rust kunt werken. We creëren een goede werksfeer en vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, want dan leer je het beste.

Vragen?
Loek Claessens
Coördinator Onderwijsondersteuning

Online huiswerkbegeleiding

Wil je liever thuis op je eigen werkplek begeleid worden? Dan biedt onze online huiswerkbegeleiding uitkomst. We helpen je digitaal met je huiswerk, waar je ook woont. Via beeldbellen krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen en wordt er gecontroleerd of je het leerwerk begrijpt. We richten ons ook op het aanleren van studievaardigheden.

Eenmaal thuis (of offline) betekent ook écht thuis. Want het werk voor school is af! Samen zorgen we ervoor dat jij zonder stress en met zelfvertrouwen naar school gaat.

Meer weten over Huiswerkbegeleiding?

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.